Billeder fra ”ÅRETS BUKKEJAGT 2023” i Polen med Nyjæger.dk

Vi havde i år fornøjelsen af at arrangere ”årets bukkejagt 2023” i Polen for Nyjæger.dk.

Turen gik til det nordvestlige Polen, hvor 9 håbefulde og spændte nyjægere skulle prøve kræfter med bukkejagt i brunsten på et 27.000 ha stort jagtrevir. Der var lagt op til 3 lærerige dage med gode jagtoplevelser, hyggeligt samvær, god mad og selvfølgelig en masse bukkejagt!

Turen var en stor succes, hvor alle nyjægerne fik en masse nye bekendtskaber og jagterfaring, som helt sikkert vil gavne dem i deres videre færden i jagtverdenen. Samtidig så fik alle nyjægerne skudt minimum 2 bukke – nogle af dem flere! Der var bukke i alle størrelser og former, lige fra små bukke, store bukke, skæve bukke og abnorme bukke. Turen blev afsluttet og fejret med helstegt vildsvin og ren hygge! 

Der skal lyde et STORT TILLYKKE til alle nyjægerne fra alle os i Diana Jagtrejser!

Vi er utroligt glade for at vi måtte arrangere denne spændende bukketur for Nyjæger.dk! Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside HER hvor du b.la. kan finde en masse fed inspiration, viden, netværk, videoer og ikke mindst en masse fede jagter! Her vil du også kunne finde video fra årets bukkejagt 2023, som vil blive udgivet senere på året!

…. OG følg med derinde hvor ÅRETS BUKKEJAGT 2024 vil blive præsenteret, når det hele er lagt på plads!

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser