Billeder fra ”ÅRETS BUKKEJAGT 2024” med Nyjæger.dk

I slutningen af maj havde vi igen fornøjelsen af at sende nyjæger-teamet afsted til Polen med 9 spændte og forventningsfulde nyjægere! Turen gik ligesom sidste år til det 27.000 ha store jagtrevir i det nordvestlige Polen.

Inden turen til Polen havde nyjægerteamet afholdt en bukkeaften hos våbenfabrikken, hvor indehaveren David gav alle nyjægerne en grundig introduktion til bukkejagt og ikke mindst skydetræning, så alle var forberedt bedst muligt.

Turen var en stor succes og alle nyjægerne fik 3 lærerige dage med storslåede jagtoplevelser, hyggeligt samvær, god mad og flere af dem fik nedlagt deres første buk. Alt i alt så fik alle nyjægere nedlagt mindst 2 bukke og nogle flere, som resulterede i at der den sidste morgen inden afrejse lå 32 flotte bukke på græsplænen. Heriblandt flere bukke i medaljeklassen, hvoraf den ene højst sandsynligt vil opnå guld!

Den sidste aften stod på grillhygge, hvor turens mange jagtoplevelser lystigt blev fortalt hen over middagsbordet.

STORT TILLYKKE til at alle nyjægerne med de flotte bukke fra alle os i Diana Jagtrejser.

Og STOR TAK til Nyjæger-teamet for det gode samarbejde! Vi er utroligt glade for tilliden og at vi igen måtte arrangere den årlige bukkejagt. Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside - https://nyjaeger.dk/ hvor du bla kan finde en masse fed inspiration, viden, netværk, videoer og ikke mindst en masse fede jagter! Her vil du også kunne finde videoen fra ÅRETS BUKKEJAGT 2024, som vil blive udgivet senere på året!

…. OG følg med derinde hvor ÅRETS BUKKEJAGT 2025 vil blive præsenteret, når det hele er lagt på plads.

 

 

 

 

 

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser