Diana Jagtrejser overtager NC Jagt ApS

Diana Jagtrejser har længe gerne ville udvide jagtrejseprogrammet til også at omfatte jagtrejser til Tyskland. Derfor kan det med stor glæde meddeles, at der er indgået endelig aftale om overtagelse af NC Jagt ApS til Diana Jagtrejser A/S.

 

NC Jagt ApS, der har specialiseret sig i at sælge jagtrejser til Tyskland, er oprindeligt stiftet af Niels Christiansen, der i samarbejde med sine guider hvert år sender ca. 350 jægere på jagtrejse til Tyskland. http://nc-jagt.dk

 

”Jeg har i en periode gerne villet afhænde mit jagtrejseselskab, idet jeg ej heller kan løbe fra min dåbsattest”. udtaler Niels Christiansen med et glimt i øjet og fortsætter ”Det har været afgørende for mig at finde et jagtrejseselskab, der er kendt for god kvalitet og som håndterer sine kunder ordentligt og derfor glædes jeg over, at NC Jagts kunder og guider fremover bliver tilknyttet Diana Group” slutter Niels.

 

”Vi havde den fornøjelse at have Niels og NC Jagts guider med rundt på vores Jagtrejseshow og vi er ikke i tvivl om, at såvel produktprogram som håndtering af kunder er i tråd med de værdier, vi ønsker i Diana. Vi glæder os til samarbejdet med NC Jagt og særligt glædes jeg over den opbakning og energi alle guider hos NC Jagt har udvist og jeg ser frem til at kunder i hele Norden kan tilbydes disse nye muligheder” oplyser Claus Moltrup.

 

NC Jagt ApS vil, i tæt samarbejde med Diana Hunting i Svendborg, fortsat blive drevet og markedsført som selvstændigt selskab med fokus på gode jagtrejser til Tyskland til særdeles fair priser.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser