Diana Jagtrejser udvider ejerkredsen…

Den kendte jægerprofil Mark Longhi Andreasen er trådt ind i ejerkredsen bag Danmarks og formodentlig verdens største jagtrejsebureau – Limpopo Travel A/S, som indeholder varemærkerne Diana Jagtrejser, Atlantik/Diana Fiskerejser og Safari Eksperten samt Balule River Lodge i Sydafrika. Limpopo Travel A/S har hovedsæde på Hvidkilde Ladegård ved Svendborg. Mark har igennem nogle år været tilknyttet firmaet som rejseagent og fortsætter også i den kapacitet fremadrettet.

Mark, der er 29 år og bosat i Københavnsområdet, har været jæger siden barnsben og har trods sin unge alder besøgt store dele af verden både med riffel og haglbøsse, men har også besøgt en del af Safari Ekspertens destinationer både i Afrika og det Indiske Ocean.

Mark Longhi Andreasen udtaler sig: ”Det er med meget stor stolthed og glæde, at jeg er trådt ind i ejerkredsen af et så godt og hæderskronet firma, som i mange år har været markedsleder. Det er samtidig også med stor ydmyghed, at jeg går ind til opgaven, idet jeg godt er klar over, at der er meget jeg fortsat skal lære både om branchen og om firmaet. Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde sammen med hele huset, og qua mine aktiviteter igennem flere år som agent, ved jeg at det er et dygtigt og yderst professionelt hold der står bag, både på ejer- og medarbejder side”.

Rent praktisk er udvidelsen af ejerkredsen sket igennem en udvidelse af aktiekapitalen og de investerede midler arbejder derfor videre i virksomheden. Mark har valgt at lade sig repræsentere i virksomhedens bestyrelse af sin far – Jesper Andreasen – som har en lang og meget succesfuld erhvervserfaring bag sig.
Virksomhedens øvrige ejere og medarbejdere fortsætter deres engagement som hidtil.
Medejer og adm. direktør Claus Moltrup udtaler: ”Vi er meget glade for at have fået Mark ind i ejerkredsen. Han er en person, som brænder for jagt, natur og vildtpleje, og samtidig har en god baggrund via sin uddannelse fra CBS.” Endelig er Mark utrolig åben og imødekommende, og så er vi naturligvis også glade for at have fået et ungt menneske ind i ejerkredsen og samtidigt glædes vi i bestyrelsen over, at Marks far, Jesper Andreasen fremover deltager i bestyrelsesarbejdet”.

Marks indtrædelse i virksomheden har været planlagt igennem længere tid og kan til dels ses som en forberedelse til et fremtidigt generationsskifte. Igennem de næste år er det tanken, at Mark skal lære jagt- og safarirejsebranchen at kende indefra, så han bliver optimalt rustet til fremtiden.

Spørgsmål til nærværende pressemeddelelse kan rettes til administrerende direktør Claus Moltrup på telefonnr. 29 24 04 20

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser