Jagt i Tyskland

Den 15. juni åbner grænsen mellem Tyskland og Danmark op, hvilket betyder, at danskere snart kan tage på jagtrejse til Tyskland. Dette har medført at efterspørgslen på jagt i Tyskland stiger markant. Salget af tyske jagter er boomet og har betydet, at vores brunstjagter på bukke i juli/august er blevet udsolgt. Der er ventelister på disse, og du kan stadig skrive dig op.

Vi søger med lys og lygte efter at finde flere bukkejagter i Tyskland, så vi kan efterkomme den øgede efterspørgsel. Skulle det lykkedes os at få fat i mere brunstjagt, vil det blive lagt op på vores hjemmeside via dette link.

Vores spændende trykjagter i Tyskland er et glimrende alternativ til bukkejagten i juli/august. Vi har stadigvæk ledige pladser på flere trykjagter, og her ser vi også en øget efterspørgsel, så hvis du vil opleve en tysk trykjagt, så skal du ikke vente for længe med at booke din plads. Ledige pladser.

 

NC Jagt skyder sæsonen i gang 

Søndag d. 21. juni har NC Jagt lejet hjorte- og grisebanen i Ulfborg, Torstedvej 1, 6990 Ulfborg. Her kan du mellem kl. 13 og 16 erhverve det tyske skydebevis, samt få din riffel indskudt/kontrolskudt.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser