NYHED | Buejagt Ungarn

Læs mere

Diana jagtrejser introducerer nu buejagt på vore gode bukke revirer i nærheden af Balaton søen. Ungarn er et af de få lande, hvor buejagt er tilladt. Udover bukkejagten tilbydes jagt på kronhjort og vildsvin. Vore revirer har gode erfaringer med buejagt. På revirerne er der både stiger og tårne, man kan benytte til formålet.

Vi kan tilbyde jagt på flere gode bukkerevirer hele vejen rundt om Balatonsøen. Fra april til starten af august er den bedste jagttid for råbuk. Dog må der påregnes en lavere aktivitet i meget varme perioder, op til starten af brunsten i slutningen af juli. Bukkenes opsatser ligger som regel i størrelsen 200–350 gram, med enkelte bukke op til 450 gram. Der er en god vildtbestand, og på en del revirer skulle der være chance for vildsvin. Selvom tidspunktet ikke er det bedste til jagt på keiler, så har en del bukkejægere dog været heldige at få en flot bonus med hjem.

Pris pr. jæger v. 4 jægere, 3 jagtdage: kr. 3.790,- (Tillæg for buejagt kr. 600,- pr. jæger pr. dag)

Ønsker du at booke eller har du spørgsmål så ring til Kristina M. Nielsen på tlf. (+45) 63 21 10 22 mellem 9-17 (man-fre) eller mail kristina@diana.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser