POLEN | Kombinationsjagt i Polen

- Stilfærdigt, uforpligtende, hyggeligt og billigt

En rigtig jæger trives bedst i selskab med gode kammerater!
Kombijagt er en populær kombination af trykjagt og individuel jagt i efterårs- og vintermånederne. Der arrangeres typisk trykjagt for gruppen på 5-7 jægere om formiddagen, hvorefter eftermiddagen og aftenen bruges på individuel jagt.

Vi har mulighed for at arrangere denne jagt på to af vores gode revirer i forbindelse med fuldmåneperioden i december 2017.

Revir Brodnica – 1.-5. december
Revir Szubin – Henover weekenden den 2.-3. december

Jagtformen er et stilfærdigt alternativ til de større drivjagter og det kammeratlige samvær bliver – i kraft af gruppernes beskedne størrelse – mere intenst. Som regel er der mulighed for køb af kød til attraktive priser. Der kan jages til fastpris eller efter prisliste helt efter temperament.

Prisliste:
4 dages ophold med helpension og 3 dages kombijagt.
Pris pr. jæger kr. 6.900 + afskydning iht. prislisten

Fastpris:
4 dages ophold med helpension og 3 dages kombijagt, fri afskydning af alle vildsvin og hundyr under trykjagten. Nedlagt vildt under individuel jagten afregnes iht. gældende prisliste.
Pris pr. jæger kr. 10.995

Vil du høre mere eller ønsker du at booke så ring til Anne Fick på tlf. (+45) 63 21 43 15 eller Joakim Pedersen på tlf. (+45) 63 21 10 26 mellem 9-17 (man-fre) eller mail på anne@diana.dk / joakim@diana.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser