Skift riflen ud med et kamera

Giv familien en oplevelse for livet!

Safarieksperten er Diana Jagtrejsers afdeling for fotosafaris i Afrika og Indien. Vi har årtiers erfaring med at bringe dig tæt på Afrikas og Indiens største oplevelser blandt verdens mest imponerende dyreliv.

Skift riflen ud med et kamera, og tag familien og vennerne med ud til verdensklasse safarilande som Botswana, Tanzania og Kenya hvor ”The Big Five”, elefanter, løver, bøfler, leopard og næsehorn kan opleves sammen med de andre kendte dyr som giraffer, flodheste, geparder og hyæner på savannen ved floderne eller i skovområderne. I Indien kan I komme tæt på den mægtige tiger, læbebjørn, asiatisk elefant, løve og et utroligt fugleliv.

Safarieksperten kan tilrettelægge rejsen helt efter jeres ønsker til rejseperiode, budget og indkvarteringsniveau. Ønsker I at fortsætte til perlerne i Det Indiske Ocean som Mauritius, Zanzibar, Seychellerne eller Kenyas dejlige kyststrækning, kan vi også klare det. Er I til aktiv ferie har vi vandresafaris i bl.a. Kenya, cykelferie i Sydafrika, golfferie på Mauritius, bestigning af Kilimanjaro og trekking efter de gigantiske bjerggorillaer i Uganda eller Rwanda.

Vi giver dig her fire super spændende muligheder, der hver især gemmer på oplevelser, jeres familie aldrig vil glemme. Alle Safariekspertens rejser kan ses på hjemmesiden - www.safarieksperten.dk - og kan nåes via telefon (+45) 70 44 41 95.

SE TILBUD HER

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser