SPÆNDENDE BEVÆGELSESJAGT I DET SYDLIGE POLEN

Læs mere

Jagten foregår 27.-30. november 2017

Vi har nu muligheden for at tilbyde en velorganiseret bevægelsesjagt i Polen på vores velkendte statsskovrevir Ladek Zdroj, som er beliggende i Sudeterbjergene i det sydvestlige hjørne af Polen tæt ved den tjekkiske grænse. Jagtarrangementet omfatter 2 dages bevægelsesjagt med 2 drev om dagen af ca. 2 timers varighed. Reviret huser en stor bestand af kronvildt og har en årlig afskudsplan på 260 stk. kronvildt. Derfor vil det også hovedsagligt være kronvildt, som pryder paraden efter jagten, dog vil der også være mulighed for afskydning af vildsvin og evt. lidt råvildt + ræv. Jagtområdet er meget kuperet og lægger op til nogle fantastiske naturoplevelser. Der vil være ca. 30 deltagende jægere på jagten, og alle jægere bliver placeret i hochsitze, som er placeret på strategiske steder i terrænet. Jagtdagene starter med en parole efterfulgt af jagt, og der vil i løbet af dagen blive serveret mad i skoven. Dagen afsluttes med parade og efterfølgende festmiddag om aftenen.

Vore jægere vil blive indkvarteret på et hyggelig familiehotel, ejet af den tidligere jagtførsters hustru, beliggende i dejlige omgivelser i reviret.

PRIS PR. JÆGER KR. 7.995,-

Prisen inkluderer:

3 dages ophold med helpension
2 dages bevægelsesjagt/ 2 drev pr. jagtdag
Fri afskydning af kronhinder/-kalve, vildsvin uanset størrelse og evt. råvildt
Også mulighed for afskydning af kronhjort med 20% rabat iht. prislisten
Transport under jagten
Alle gebyrer og licenser
 

Ønsker du at booke eller har du spørgsmål så ring til Anne Fick på tlf. (+45) 63 21 43 15 eller Joakim Pedersen på tlf. (+45) 63 21 10 26 mellem 9-17 (man-fre) eller mail på anne@diana.dk / joakim@diana.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser