Succesfuld jagt på Moose i British Columbia, Canada!

Vores gode kunde Jens Jakob, drog i september til British Columbia med håbet om at udleve den ultimative drengedrøm i Canadas vildmark – en stor canadisk moose!

Jens Jakob jagede hos vores nye outfitter i British Columbia, som råder over et af Canadas absolut bedste jagtområder i Cassiar Mountains, tæt på grænsen til Yukon Territoriet, som er kendt for deres store canadiske moose med Yukon gener. Efter 8 dage på hesteryg lykkedes det Jens Jakob at nedlægge et stærkt eksemplar af en moose, som også var kulminationen på 10 hårde dage i vildmarken, hvor der virkelig skulle kæmpes for det, og flere gange var det lige ved og næsten. Jens Jakob rejste også sammen med en anden dansk jæger, som desværre måtte rejse tomhændet hjem i denne omgang, trods et ihærdigt forsøg – vildmarken kan være benhård, og nogle gange går det ikke altid som vi gerne vil have det. Sådan er jagt en gang imellem...

Jens Jakob og hans kvindelige og erfarne jagtguide fik sammen oplevet alt hvad en moosejagt i BC indebærer. Uberørt vildmark, store naturoplevelser, krystalklare søer, hårdt arbejde og et dyreliv, som ikke findes mange andre steder i verden.... og ikke mindst så kunne Jens Jakob forlade Canadas vildmark med drengedrømmen opfyldt.

Stort TILLYKKE til Jens Jakob med hans drømmetrofæ!

 

 

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser