Trofædag hos Diana 15. november 2019

Dette år har Diana Jagtrejser lagt den store trofædag, hos storvildtjæger Henrik Buchardt Pedersen, i hans imponerende trofærum: 

Gyrstingevej 132
4180 Sorø 
Fredag den 15/11 2019,
kl. 13.00 til kl 18.00

 

Trofæopmåling

Der vil være mulighed for at få målt sine trofæer op af Sten Breith. Tilmelding/ tidsbestilling skal foregå direkte til Sten Breith på mobil +45 40 20 15 23 eller på mail sten.breith@klaksholm.dk

 

Hjemmelavede lækkerier

Den berømte landslagter - Kurt Greve, vil være klar ved grillen med de ristede hjemmelavede pølser, fra kl 13.00, og dertil et glas fadøl/vand!

Senere på dagen, ca. kl 16.00 er der lidt smagsprøver på nogle af Kurt's hjemmelavede lækkerier"!

 

Vinimport på ”Slangerupgården

Alex Buchardt Pedersen, der har en udsøgt vinimport på ”Slangerupgården" vil være at træffe hele dagen. Hvor der vil være smagsprøver på de gode dråber'. På dagen kan man købe disse vine til en særlig trofæ pris"!

 

Foredrag med Mark Longhi

Ca kl 16.00 vil der være et foredrag med Mark Longhi, vores sjællandske agent - som har været meget rejseaktiv og som ganske ung har skabt sig et rigtig godt ry ude i verden, hvor han har vist stor jagtlig succes og fantastisk gode trofæer! Du vil ofte kunne finde ham træne på de københavnske skydebaner. 

Passionen for jagt og de tilhørende facetter startede, da han som barn var klapper i hans fars konsortium. Passionen har gennem 12 år vokset sig til, at han i dag dedikerer mest mulig tid på alt fra rævejagt til bjergjagt, omend hans store lidenskab er bukkejagt og anstand på grise i Sverige, som udfordrer tålmodigheden. Til trods for sin unge alder har Mark besøgt mere end 75 lande og oplevet jagten i 20 af dem, deriblandt Zambia hvor han tilbragte 3 måneder hos vores partner Kwalata Safaris, som gav ham en stor viden om big game-jagter. 

 

Diana jagtrejser er klar hele dagen, hvis der er nogen som ønsker et godt oplæg/ tilbud på en rejse!!

Så kom til en super hyggelig trofæ dag hos Diana - alle er velkomne..

 

HUSK tilmelding
Tilmelding til Sten Breith Mobil +45 40 20 15 23 eller på mail sten.breith@klaksholm.dk, hvis der skal måles et trofæ op!!

 

Vi ses

Med venlig hilsen

Erik Hahn Pedersen 
Diana jagtrejser

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser