Udskift mødelokalet med en jagt

Bryd traditionen!

Skiftnetværks mødet på golfbanen eller det årlige strategimøde med bestyrelsen i konferencecentret ud med store vidder, smukke lodges og udsigten til at nedlægge noget ud over det sædvanlige – samtidig med at der netværkes på en helt ny måde med højt til himlen og plads til nye ambitioner.

Grundlaget for et godt samarbejde og et stærkt netværk

I dag netværkes der på en helt anden måde – og såvel bestyrelsesmøder, strategimøder og salgsmøder kan med fordel flyttes fra de traditionelle omgivelser til nye inspirerende rammer med mulighed for at se på tingene med friske øjne. Hvorfor ikke forene forretning med fornøjelse, hvis man alligevel har hevet en hel dag, en weekend eller måske en hel uge ud af kalenderen? Det skaber værdi for både medarbejdere, samarbejdspartnere, investorer og virksomheden som helhed.

Business og bukkejagt

Det ved vi hos Diana Jagtrejser. Her har vi mere end fire årtiers erfaring med at arrangere jagtrejser for både private eventyrere og forretningsforbindelser med lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige. Særligt gennem de senere år har vi oplevet en stigende interesse for netop forretningsrejser med indhold, hvor stadig flere vælger at kombinere et indkøbsmøde i Frankrig med bukkejagt eller invitere alle virksomhedens medarbejdere til strategiseminar i Island og afslutte det med en fisketur.

Vores erfaring – din garanti

I dag er Diana Jagtrejser et af verdens største jagtrejsebureau, og med mere end 40 destinationer ligger der en hel verden af muligheder åbne for at bryde med traditionerne. Uanset om det drejer sig om en enkelt dag eller flere uger, om turen skal gå til Skotland, Rumænien eller Polen – eller om drømmene rækker til mere eksotiske destinationer – er vi altid klar til at hjælpe med at sammensætte og planlægge dit næste forretningsarrangement.

Fra en god forretning til ren fornøjelse

Vores mange års erfaring og kompetente samarbejdspartnere verden over, er din garanti for altid at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi skræddersyr den ned til mindste detalje, og tager os af alt hvad din rejse måtte indebære. Fra flyreservationer og indkvartering til våbentransport og billeje. Er der behov for teknisk udstyr eller særlig forplejning i forbindelse med afholdelse af møder, klarer vi naturligvis også det. Hos Diana Jagtrejser tager vi ansvaret for at alt vedrørende din rejse, så du kan koncentrere dig fuldt ud om det forretningsmæssige.

Kontakt os allerede i dag på tlf. (+45) 62 20 25 40 eller mail info@diana.dk og hør meget mere om de spændende muligheder for at kombinere forretning og fornøjelse!

Med venlig hilsen

Tina Jeppesen

- Direktør for Limpopo & Diana Jagtrejser

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser