VIND EN ZEISS-KIKKERT VED AT BESVARE SPØRGESKEMA

Læs mere

Link til spørgeskema: http://bit.ly/2iKMcfu

Vores praktikant Alex Linde, der læser til Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring ved Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense, har som et led i sin afsluttende bacheloropgave udarbejdet et spørgeskema. Spørgeskemaet bruges til at undersøge markedet for nyjægere og give ham data til sin bacheloropgave samt give grundlag til nye produkter hos Limpopo & Diana Jagtrejser, rettet mod nyjægere. Hans bacheloropgave omhandler markedet for nyjægere og produkter der er attraktive for disse. Alex er selv kommende nyjæger (han går i gang med at tage jagttegn til september 2017).

Det vil derfor være en stor hjælp til hans kommende opgave skrivning, hvis spørgeskemaet vil blive besvaret og han får noget data at arbejde ud fra.

Blandt alle deltagerne vil der blive trukket lod om en Zeiss TERRA ED 10x42 Lost Camo håndkikkert til en vejledende pris på 4.890 kr. - se billedet nedenfor (For at deltage i konkurrencen, kræver det at man sidst i spørgeskemaet accepterer at deltage i konkurrencen og angiver sine kontaktoplysninger). Vinderen vil få direkte besked.

Det er muligt at besvare spørgeskemaet frem til den 30. september 2017, hvor undersøgelsen efterfølgende vil blive lukket for besvarelser.

På forhånd tak for hjælpen

Med venlig hilsen
Limpopo & Diana Jagtrejser

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser