« Tilbage

Ophold - Raby

I forbindelse med jagten på Raby Estate bor man på en hyggelig morgenmadspension, som drives af en meget imødekommende og venlig dame. Indkvarteringen ligger ca. 20 min fra jagtområdet. Normalt bor vore jægere i 2-sengs værelser med eget bad og toilet – medmindre andet er aftalt. Der kan bestilles enkeltværelse mod tillæg. Indkvarteringen ligger i landlige omgivelser med ægte engelsk charme og atmosfære.

Sue, som driver pensionen, har ligeledes gode hytter som kan lejes, så for de som gerne selv vil lave mad, er dette en god mulighed. Hytterne er af rigtig god standard og fuldt udstyret med alle de nødvendige faciliteter.

I nogle tilfælde kan man bestille aftensmad i indkvarteringen – mod tillæg. Dette skal aftales direkte med Sue og gerne nogle dage før man ønsker at spise aftensmaden.

Der vil være mulighed for at besøge Raby Castle, som har åbent fra maj til september. Ligeledes ligger Englands største vandfald, High Force Waterfall, tæt på og er også et besøg værd. I det hele taget er området ideelt også for ledsagere.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser