« Tilbage

Camps i Masailand

Lake Natron Camp
Campen er beliggende på skråningen på et af de mange bjerge i Lake Natron, hvilket giver en helt unik udsigt ud over Masailands sletter. Der er en smuk stråtækt spiseplads, som er omgivet af spektakulære vulkaner. Campen har fire luksuriøse bungalows med betagende udsigt - her er der ikke sparet på noget, hvilket gør dette til en af de mest komfortable jagtcamps i Tanzania. Campen har 220 volts elektricitet, daglig vaskeservice og fuld forplejning. 

Ngaserai Camp
Campen er opbygget i typisk østafrikansk stil beliggende i en gammel euphorbia skov. De er alle smukt beliggende og er særdeles komfortable og har rummelige insektsikrede telte, med behagelige senge, sengelinned, natborde, tøjstativer, hylder og stole. Der er også privat douche og toilet med rindende varmt og koldt vand til hvert telt. En veludstyret bar med køleskab til iskolde drikkevarer hører naturligvis også med. 220 volt elektricitet, daglig vaskeservice og fuld forplejning. 

Maden er af høj klasse. Hver dag serveres et godt og solidt morgenmåltid med bl.a. frisk frugt, bacon og æg, nybagt brød og kaffe eller te. Frokosten i campen består af 2-3 retter, men på dage, hvor der jages i de fjernereliggende områder, medbringer man en dejlig picnic frokost. Middagen er også altid en 2-3 retters menu.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser