« Tilbage

Camps i British Columbia

Som udgangspunkt flyver man til Vancouver i British Columbia, hvor outfitteren vil møde vore jægere i lufthavnen. Herefter kører de sammen til jagtområdet og jagtcampen nordøst for Vancouver, hvor den kommende uges jagt skal finde sted.

Hvis man skal jage i det nordlige jagtområde, flyver man via Vancouver og videre til Prince George. Ved ankomsten til Prince George møder outfitteren op i lufthavnen og tager vore jægere til et hotel, hvor man indkvarteres den første nat. Outfitteren vil sørge for transport til jagtområdet næste morgen. Hotellerne der benyttes er generelt gode og komfortable, og selvfølgelig med moderne faciliteter, såsom privat bad, toilet, Wi-Fi osv. Jagtområdet ligger et par timers kørsel øst for Prince George, så jægerne vil blive hentet tidligt om morgenen på hotellet.

Jagtlejrene består af store telte, som indeholder brændeovne til opvarmning og køjer/feltsenge at sove på. Det er klassiske canadiske jagtlejre, som er beliggende ude i jagtområdet, langt fra civilisationen.

Det er muligt at tilkøbe et par ekstra dage, hvor man f.eks. kan leje en bil og besøge nogle af de fantastiske nationalparker i British Columbia.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser