« Tilbage

Camps Tajikistan

Man flyver via Istanbul til Dushanbe i Tajikistan, og efter toldbehandling og våbendeklaration videre med bil til Kharog(10 timer) overnatning. Herfra køres jægerne med bil (7-8 timer) til campen i Pamirbjergene. Den sidste del af transporten foregår enten med bil eller pr. hesteryg.

Når man er fremme i jagtområdet har man en hviledag i hovedcampen. Denne dag er indlagt i programmet for at kroppen kan vænne sig til højderne. Hovedlejren ligger i 3.800 m.o.h. og campen består af enkle men ganske komfortable hytter med gode senge, vand, sauna og mulighed for opvarmning.

Efter hviledagen starter jagten, hvor man sammen med sin guide rider eller går ud til forskellige mindre flycamps. De små camps kan enten være stenhytter eller teltcamps og er i sagens natur ganske primitive. Normalt tager det 4 – 6 timer at komme fra hovedlejren til jagtområdet. Efter at jagten på Marco Polo er succesfuldt tilendebragt kan man fortsætte med at jage ibex. Ophold under jagten her er i telt, så husk at tage en god varm sovepose med.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser