« Tilbage

Chateau

Ophold under småvildtjagten er på familiens "chateau" beliggende i skønne omgivelser i den dejlige park.


I selve hovedbygningen er der 8 dobbeltværelser, og i den nærliggende meget hyggelige lodge, som er stedets oprindelige hovedbygning, er der 5 dobbeltværelser.

Alle værelser er store og rummelige og yderst smagfuldt indrettet med privat bad og toilet. Værelserne er nyrestaurerede, lækkert indrettede og vil tilfredsstille selv en kræsen gæsts smag.

Under opholdet serveres morgenmad inden jagten og midt på dagen serveres en dejlig frokost med diverse franske lækkerier. Efter jagten samles man efter paraden til te og kaffe.

Om aftenen anbefales det, at man besøger en af de meget skønne restauranter som man kan finde i nærliggende Le Mans, og hvis man ønsker at smage forskellige gode franske vine, kan der sagtens arrangeres fælles transport til og fra byen. Hvis det ønskes kan man også få serveret middag på slottet om aftenen, men vore værter anbefaler at man oplever god gastronomi inde i byen.

Der er wifi og internet.

Som nævnt er nærmeste lufthavn Orly. Norwegian har daglige flyvninger fra København til Orly. Det tager 1½ - 2 timer at køre fra Orly. Alternativt kan man flyve til Paris Charles de Gaulle lufthavnen og så tage et tog direkte fra lufthavnen til Le Mans, hvor man vil blive afhentet. Her kan man naturligvis også leje bil, men skal så påregne godt 3 timers kørsel

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser