« Tilbage

Colebrooke Park

I forbindelse med sikahjortejagten finder indkvarteringen sted hos Lord og Lady Brookeborough i godsets store og flotte, men samtidig hyggelige hovedbygning. Huset er opført i det 18. og 19. århundrede, og Lady Brookeborough, som tidligere har været repræsentant for Sotheby’s har indrettet de mange dejlige rum med mange skønne antikviteter. Blandt de mere end 60 værelser i huset, er biblioteket og billard værelset de steder hvor man oftest opholder sig om aftenen efter en lang jagtdag. De yderst veltillavede måltider indtages i den smukke spisestue. Der er indrettet 10 dobbelt- og 3 enkeltværelser til gæsterne, alle smagfuldt møbleret.

Alternativet til godset, har Alan netop renoveret adskillige huse beliggende på Colebrooke Parks jorder, disse er alle meget flotte og smagfuldt indrettet. Dette ophold er på egen forplejning.

I forbindelse med sneppejagten kan jægerne også blive indkvarteret i et hyggeligt guesthouse beliggende i naturskønne omgivelser. Opholdet inkluderer dejlig morgen- og aftensmad. Gæster vil som oftest blive indkvarteret i 2-sengs værelser med eget bad og toilet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser