« Tilbage

Estancia Cortaderas

Estancia Cortaderas er et af de bedste opholdssteder i verden, når det drejer sig om fuglejægere og lystfiskere. Lodgen ligger nord for Buenos Aires i provinsen Entre Rios. Lodgen er opført i traditionel kolonistil, men alligevel har lodgen alle de moderne funktioner som et lille luksushotel har. En ting er helt sikkert! Du vil ikke komme til at kede dig her. Outfitteren gør et stort stykke arbejde i at kunne tilbyde de absolut bedste jagt- og fiskearrangementer, og samtidig opretholde de bedst mulige lodge-faciliteter.

Den nyrenoverede Estancia lodge er beliggende på en klippe 45 meter over den mægtige Parana River, og giver en betagende udsigt over floddalen fra hvert af sine 10 rummelige værelser. Alle værelser er udstyret med 2 queensize-senge, varme og aircondition, privat bad og terrasse med udsigt.

Når du ankommer til Estancia lodge, vil du først gå gennem det rummelige våbenrum. Her finder du våbenstativer og opbevaringsområde for hver jæger. Dernæst træder man ind i ankomst hallen, som blandt andet giver adgang til anden sal.  

Bekvemmelighederne på anden sal inkluderer bl.a. et spa, der byder på et dampbad, sauna, massagerum og indendørs jacuzzi med udsigt over den smukke floddal. Ankomst hallen fører også til den elegante stue, der er flankeret af en bar og underholdningsområde på den ene side og Estancia-spisestuen på den anden side.

Mad og drikkevare
Efter en lang dag med jagt eller fiskeri vender jægerne tilbage til lodgen, hvor der venter en afslappende aften med god mad og drikke. Den indbydende pejs i stuen og den veludstyrede bar vil hjælpe jægerne med at komme i en afslappet stemning, inden aftensmaden serveres. Favoritterne fra kokken inkluderer peberudstoppede duebryst indpakket i bacon og grillet over trækul, duebryst “milanesa” (mørbrad, paneret og stegt), stegte perdizben og lokale oste og pålæg. Argentinske vine er berømte over hele verden, og Estancia kan prale af et udvalg af nogle af Argentinas fineste mærker. Du kan blive overrasket over, hvor meget du nyder udenlandske sorter som den robuste Malbec eller Tannat.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser