« Tilbage

Estancia Cortaderas

Estancia Cortaderas er et af ​​de bedste opholdssteder i verden, når det drejer sig om fuglejægere og lystfiskere. Lodgen ligger nord for Buenos Aires i provinsen Entre Rios. Lodgen er opført i traditionel kolonistil, men alligevel har lodgen alle de moderne funktioner som et lille luksushotel har.

Estancia Cortaderas har fået et ry, som det bedste jagt- og fiskeophold i Sydamerika. Når du ankommer til Estancia lodge, vil du gå gennem det rummelige våbenrum. Her finder du et våbenstativ og opbevaringsområde for hver jæger. Alle værelser er udstyret med to store senge, aircondition, varme, privat bad og gårdhave med flot udsigt.

Maden serveres på fint porcelæn og hvide duge i lodgens spisestue. Der vil altid være et tre retters gourmetmåltid. Argentinerne spiser aftensmad lidt senere end europæerne er vant til, hvilket giver mulighed for en lang cocktail og hyggetid før spisning. Oksekødet som serveres er blandt den fineste kvalitet i verden, og suppleres med en række klassiske retter med vildt. Gourmetkokken kan desuden tilberede en række argentinske specialiteter.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser