« Tilbage

Gasthof Kohlmayer

Gasthof Kohlmayr, et gammelt, meget hyggeligt hotel i Gmünd, og det har været gasthof i over 400 år og været i familiens eje i over 200 år. Hotellet ligger på et lille torv midt i den gamle charmerende by.  Værelserne er indrettet i typisk østrigsk stil, med nydelige og rummelige værelser, naturligvis med privat bad og toilet.

Et solidt morgenmåltid er inkluderet i prisen, og hotellet har også en dejlig restaurant samt en café, hvor man naturligvis er meget velkommen til at indtage de øvrige måltider, men i det hele taget er der flere gode restauranter i byen hvor man kan afprøve det østrigske køkkens specialiteter. Det er rimeligt billigt at spise ude i Østrig.

En anden mulighed er at bo i en jagthytte i reviret. Dette sparer noget tid på transport, men det er på egen forplejning og hytterne er meget primitive og uden el og vand, men mange jægere finder det meget spændende og interessant. Hytterne ligger fordelt i forskellige højder i området. Vi anbefaler at man booker et værelse på det lokale hotel hvor man overnatter den første nat, derefter 2 overnatninger i en jagthytte i jagtområdet sammen med jagtguiden, hvorefter man afslutter turen med en overnatning på hotellet, som giver mulighed for et bad mm. inden hjemrejsen.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser