« Tilbage

Glencree Lodge

Opholdssetedet Glencree Lodge åbnede i 2002. De giver jægerne og deres familier et behageligt ophold med luksus indkvartering. Hvert soveværelse er kingsize og har sin egen opvarmede, marmoreret badeværelse. I 2009 blev gæstelodgen tilføjet. Denne er også med kingsize værelser, flotte badeværelser og hvert værelse har en privat lounge til at slappe af i. I hvert værelse finder man et lille velassorteret køleskab og et fælles vaskeri, der gør lodgen til dit hjem væk fra hjemmet.

Lodge er beliggende med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Selv havet kan ses fra jagthytten. En lille stykke af paradis!! Vildt er ofte set fra de lodgen og gæstelodgen.

Der lægges vægt på komfort og deres team vil gøre deres bedste for at gøre dit ophold til en mindeværdig oplevelse. Den store opholdsstue i hovedlodge har en storslået pejs, hvor gæsterne kan slappe af ved ilden og prøve de bedste vine fra regionen. Den private kok forbereder det allerbedste fra det New Zealandske køkken. Maritimt mad (inkl. hummer) er der rigeligt af i farvandene ud for Kaikoura kyst, og hvis de er tilgængelige, tilbydes gæster dem til middag.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser