« Tilbage

Guayascate Lodge

Guayascate Lodge er nok et af de bedste opholdssteder i verden, når det drejer sig om verdensklasse duejagt. Lodgen består af 18.000 kvadratmeter ren luksus med 10 individuelt indrettede værelser, der tillader gruppestørrelsen at være lille og intim, hvor alle indkvarteres i enkeltværelser, eller en større gruppe på 20 jægere, hvor man indkvarteres i dobbeltværelser. Lodgens ansatte er blevet uddannet til at imødekomme alle behov. Her kender alle dit navn, og ved hvem du er.

Opholdsområderne på Guayascate er specielt designet til at give jægerne de bedste betingelser for bedste komfort og afslapning. Efter en lang dag på jagtmarkerne, har man mulighed for at læne sig tilbage i én af de mange sofagrupper og nyde udsigten, og altid blive mødt af et smilende ansigt, der står klar til at bringe dig en kold drink eller hvad dit hjerte begærer.

Vejret i Cordoba er meget behageligt året rundt, og derfor findes der særlige udendørs opholdsområder ved Guayascate Lodge, hvor du kan slappe af og nyde udsigten. Lodgen har desuden en spa med en infinity-swimmingpool, to rummelige opvarmede jacuzzier (indendørs og udendørs).

Mad og drikkevare

Hos Guayascate Lodge er alle måltider specielle. Derfor er spisestuen bygget og indrettet for at få de besøgende jægere til at føle sig som kongelige. Udover jagten er en af de mange årsager til at rejse til Argentina maden. På Guayascate har man sikret sig nogle af de bedste kokke til at gøre hvert måltid under opholdet til en kulinarisk oplevelse.

Efter en lang dag med duejagt vender jægerne tilbage til lodgen, hvor der venter en afslappende aften med god mad og drikke. Den indbydende pejs i stuen og den veludstyrede bar vil hjælpe jægerne med at komme i en afslappet stemning, inden aftensmaden serveres. Favoritterne fra kokken inkluderer peberudstoppede duebryst indpakket i bacon og grillet over trækul, duebryst “milanesa” (mørbrad, paneret og stegt), stegte perdizben og lokale oste og pålæg.

Argentinske vine er berømte over hele verden, og Guayascate kan prale med deres egen vinkælder og et udvalg af nogle af Argentinas fineste mærker. Du kan blive overrasket over, hvor meget du nyder udenlandske sorter som den robuste Malbec eller Tannat mfl.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser