« Tilbage

Kelowna

Man flyver til byen Kelowna via Vancouver eller Calgary. Ved ankomst til Kelowna møder vore jægere outfitteren i lufthavnen, hvorefter man bliver transporteret til hotellet. I vintermånederne er man normalt boende på hotel under hele jagtugen, idet vinteren kan være meget kold i British Columbia og en normal jagthytte/ teltcamp i jagtområdet, har ikke de nødvendige faciliteter som kan tilbyde et behagligt og varmt ophold.

Vores partner anvender flere hoteller i Kelowna, alt efter hvad der ledigt i den gældende jagtperiode, men generelt er de gode og komfortable, og så er de naturligvis med moderne faciliteter, såsom privat bad/toilet, Wi-Fi etc.

Jagtområderne er beliggende rundt om byen Kelowna, så jægerne bliver hentet tidligt om morgenen på hotellet hvorefter man transporteres ud i jagtområdet.

Jagten foregår til sen eftermiddag og efter jagtdagen bliver jægerne bespist på hotellet. Mad under hele ugen er inkluderet. Frokost og aftensmad serveres på hotellet eller i nærliggende restauranter. Kelowna ligger ved Okanagan-søen i en storslået natur. Kelowna er en ganske stor by med ca. 180.000 indbyggere. Der er gode muligheder for at se byen Kelowna og shoppe, hvis man ønsker dette. Der findes restauranter, pubber, indkøbscentre m.m. som man kan besøge hvis der findes tid til dette i løbet af opholdet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser