« Tilbage

Skibet Kisaq

Ved ankomst til Nuuk bliver man modtaget i lufthavnen og kørt med bus ned til skibet, hvor man bliver indkvarteret mandag - torsdag. Når man er blevet indkvarteret, sejles der ud til første jagtområde. På første dagen vil der blive informeret om sikkerhedsinstrukser og de kommende dages ophold og jagt.

Kisaq betyder anker på grønlandsk og er en passagerfærge bygget i Holbæk og bygget om til hotelskib.

Under dæk er der 2 mands kahytter med køjesenge og håndvask. Håndklæder og sengelinned.

På dækket er der lounge område i bagbordsside og kabys med spiseafsnit i styrbords side. Der er ligeledes to bade og to toiletter.

På fordækket er der åbent dæk hvor man arbejder og hænger dyr. På agterdækket, overdækket arbejdsområde og oppe på broen er der et solområde hvor udsigten og solen kan nydes.

Skibet sejler 8 knob i marchfart og ombord er to gummibåde med motor som bruges til at komme i land og på jagt.

Konceptet er at skibet anvendes som vores basecamp, hvor vi slapper af imellem jagterne, mens skibet sørger for at vi bliver transporteret til nye jagtmarker hver dag.

Man står op spiser morgenmad, smører madpakke, tager på jagt, kommer tilbage til skibet, spiser aftensmad, hygger om aftenen. Det bedste af det hele er, at man dagen efter gør det hele igen.

Om torsdagen efter endt jagt, bliver man kørt med bus til hotel Aurora, hvor man derefter har aftenen på egen hånd i Nuuk. Hotellet er utrolig smukt med moderne faciliteter. 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser