« Tilbage

Ophold Lapland

Opholdet under jagten finder sted i en privat vildmarkscamp, som er placeret tæt på jagtområdet. Samtidig støder vildmarkscampen op til søerne  Nietsakjaure og Torislompolo. Der er helpension inkluderet i opholdet med mange gode lokale specialiteter. Campen består af mindre bjælkehytter på 15, 18 og 45 kvm. Campen er en vildmarksoplevelse med forholdsvis primitive hytter. Der er ikke noget elektricitet eller rindende vand i hytterne. Trods campens fantastiske beliggenhed er stedet kun 15 minutters kørsel fra Gällivare centrum, hvor man kan finde butikker og restauranter. 

Bjælkehytten på 45 kvm har fire senge, brændeovn og med faciliteter til selvforplejning. I denne bjælkehytte er der køkken og stue, hvor der er plads til at hele jagtholdet kan hygge sig sammen. De mindre hytter er primært sovehytter.

Vore jægere flyver til byen Kiruna via Stockholm, hvorfra vor partner sørger for afhentning og transport til indkvarteringen og jagtområdet.

Alternativt hvis man ikke er til den mere primitive vildmarksoplevelse, og gerne vil bo lidt bedre har man mulighed for mod tillæg at bo på et nærliggende hotel i Gällivare.  

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser