« Tilbage

La Porteñita

Lodgen fungerer som en klassisk argentinsk estancia, hvilket skaber en unik jagtoplevelse. Der venter en elegant atmosfære for dem som kommer for at jage, men samtidig ønsker at nyde en 5-stjernet oplevelse med gourmetmåltider, lækkert argentinsk oksekød og vin.

Lodgen var tidligere hjemsted for en velhavende argentinsk familie, og er fortsat en favoritdestination for skytter, der sætter pris på den subtile sofistikation og generøse gæstfrihed, som stadig findes på stedet. La Porteñita har været åbent for besøgende gæster siden 1996 og er for nyligt renoveret, hvor der er blevet skabt en meget behagelig og afslappende atmosfære.

Hovedhuset har seks store soveværelser med tilhørende badeværelser, og en separat villa tilbyder tre yderligere soveværelser med private badeværelser. Ejendommens mange verandaer, sammen med den store swimmingpool og det nedsænkede loungeområde med bålsted, giver rigeligt med plads til afslapning. 

Med duer så langt øjet kan se, tilbyder La Porteñita det bedste "året rundt" jagtoplevelser, som Cordoba har at byde på.

En typisk dag på La Porteñita

Hver jæger får tildelt deres egen erfarne professionelle bird-boy, som vil sørge for patroner, fungere som loader, hente nedskudte fugle og have kølige drikkevarer klar hele dagen. 

Skydningen fortsætter indtil middag, hvor man samles i en skyggefuld lund af træer til en traditionel argentinsk asado (grillfest) ledsaget af salater, gourmetdesserter og fantastiske vine.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser