« Tilbage

Malalcue Lodge

Malalcue Lodge er outfitterens nordlige lodge og er beliggende ved byen Esquina, i Corrientes regionen og med udsigt over floden Corriente, der kun et stykke derfra strømmer ind i Parana-floden. Denne smukke lodge med 6 værelser og 5 badeværelser tilbyder de perfekte rammer for jægeren. Med en traditionel argentinsk konstruktion og stråtækt tag, blev dette tidligere feriested renoveret og udstyret til at modtage jægere fra hele verden og fra lodgen tilbydes flere forskellige jagt og fikse muligheder, såsom storvildtsjagt, andejagt, agerhønsejagt og dorado fiskeri i floden.

Dagen på Malalcue Lodge, starter med en stor hjemmelavet morgenmad, hvorefter man bliver transporteret til jagtområdet, hvor guiderne har forberedt det hele til jægerne. Afhængigt af hvilken jagt der udøves, bliver frokosten serveret i felten eller tilbage på lodgen.

På Malalcue Lodge er der ingen undtagelse med hensyn til måltiderne og der serveres oftest typiske argentinske grillretter. Om aftenen, kan man slappe af foran pejsen med en drink, inden middagen bliver serveret og det er ikke unormalt at kokken serverer kød fra det vildt man har nedlagt på jagten, sammen med lokale argentinske vine.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser