« Tilbage

Old Parsonage

Indkvarteringsstedet er et luksuriøst, privatejet, Bed & Breakfast beliggende i hjertet af den smukke og rolige landsby, Beckington. Indkvarteringen er fuldstændig renoveret, således at gæster kan føle sig sikre på, at opholdet bliver afslappet og komfortabelt.

I Beckington er der to gode pubber, der begge tilbyder et godt sortiment af mad. Begge pubber er inden for kort gåafstand fra indkvarteringsstedet. I landsbyen finder man også en fabelagtig café/deli samt mange andre gode steder at spise i nærområdet.

En frisktilberedt portion morgenmad af eget valg serveres hver morgen til vore jægere i spisestuen. Servicen er desuden af høj kvalitet og omgivelserne er afslappende. Gæster vil typisk blive indkvarteret på 2-sengs værelser med eget bad og toilet, medmindre andet aftales. 

Ønsker man at besøge byen, Bath, ligger denne kun 15 minutters kørsel fra Indkvarteringsstedet.
Byen Bath er kendt for sine gamle romerske ”bade”, som navnet understreger. Folk er gennem historien kommet til byen af helbredsmæssige årsager og for at søge rekreation og afslapning. Den dag
i dag er byen stadigvæk en efterspurgt kurby. Bath er en usædvanlig smuk by at slentre rundt i. Her mødes man af parker, flere gågader, floden, der løber gennem byen med sit lille vandfald og en historisk bro med butikker oven på broen.

Byen må siges at være et besøg værd! 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser