« Tilbage

Ophold i Yukon

Rejsen begynder med en flyrejse til byen Whitehorse i Yukon, typisk via Vancouver. Det skal planlægges således, at man ankommer 2 dage før det er planlagt at flyve til jagtområdet via et charterfly. Ved ankomst til lufthavnen i Whitehorse, vil man blive afhentet af outfitteren og bragt til et hotel efter eget ønske. Vi booker gerne hoteller for vores jægere, så de kan tilbringe de første par nætter i Whitehorse, så man er sikker på at alt bagage og våben ankommer. Samtidig har man også mulighed for at købe lidt ekstra grej i nogle af Whitehorse mange jagtbutikker, eller få sig en god middag på en restaurant, inden turen går til vildmarken hvor maden oftest består af dåsemad over bålet.

På det planlagte morgen-charterfly til jagtlejren, bliver man afhentet på hotellet og kørt til selskabets charterområde ved Yukon-floden. Her venter et lille charterfly, som vil flyve jægerne ud til jagtområdet, øst for Whitehorse. Din jagtguide vil være der til at byde dig velkommen, og han vil være behjælpelig med alt under hele opholdet og jagten.

Charterflyet er oftest en vandflyver, som lander på nogle af de mange søer i jagtområdet, hvor din jagtguide vil vente på dig og tage dig videre til den planlagte camp. Jagtlejrene i jagtområdet består af rummelige opvarmede træhytter, og alternativt teltlejre dybt inde i jagtområdet.

Selve jagtopholdet er inklusiv fuld forplejning, og vores jægere kan nyde en god morgenmad hver morgen og en fyldig aftensmad hver aften efter en hård dags jagt. Dog skal man ikke forvente en stor gourmet oplevelse, men derimod lettere måltider over bålet. Jæger og guide hjælpes ad i campen og under jagten, og i fællesskab får det hele til at fungere. 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser