« Tilbage

Ophold - Slovakiet

Jægerne indkvarteres på et nærliggende hotel eller guesthouse, på værelser med eget bad og toilet. Der er restaurant på hotellet, hvor man kan købe sine måltider samt en tilhørende hyggelig bar (morgenmad er inkluderet). På visse hoteller vil det også være muligt, at gøre brug af det luksuriøse wellness, som er til rådighed under opholdet. Ønsker man mere private rammer, er det på visse revirer også muligt at blive indkvarteret i en jagtlodge nær jagtområdet. Lodgen er normalt beliggende i skoven og er velegnet for 4-12 jægere ad gangen.

Ved ophold på hotel står man selv for sine måltider i løbet af dagen og der findes gode muligheder for at smage noget af den lækre slovakiske mad. Prisen for et almindeligt måltid er ca. 5-10 €. Morgenmad er inklusiv i prisen.

Såfremt man vælger at blive indkvarteret i en jagtlodge i skoven, vil der være en privat kok til rådighed under hele opholdet. Man skal ikke forvente store gourmet måltider, men gode måltider som kan mætte selv de mest sultne jægere.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser