« Tilbage

Red Stag Hunting Lodge

Opholdet finder sted i en ældre traditionel argentinsk ”estancia” i jagtområdet. Indkvarteringen indeholder alle moderne faciliteter og tilbyder et fantastisk komfortabelt ophold for de besøgende jægere.

Gæsteafdelingen rummer 4 dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Derudover indeholder indkvarteringen en stor opholdstue og spisestue. Som en ekstra service, tilbydes der også vaskeservice, massage, Wi-Fi og satellit TV.

Mad og drikkevare

Efter en lang dag på jagt vender jægerne tilbage til lodgen, hvor der venter en afslappende aften med god mad og drikke. Den indbydende pejs i stuen og den veludstyrede bar vil hjælpe jægerne med at komme i en afslappet stemning, inden aftensmaden serveres.

Favoritterne fra kokken inkluderer bl.a. peberudstoppede duebryst indpakket i bacon og grillet over trækul, duebryst “milanesa” (mørbrad, paneret og stegt), stegte perdizben og lokale oste og pålæg.

Argentinske vine er berømte over hele verden, og du kan blive overrasket over hvor meget du nyder udenlandske sorter som den robuste Malbec eller Tannat.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser