« Tilbage

Hotel

Indkvarteringsstederne i Spanien vil, som oftest, være på et hyggeligt hotel beliggende på landet eller i bjergene, og samtidig også i nærheden af jagtområdet. Der vil være gode faciliteter, som oftest WIFI, velindrettede værelser med privat bad og toilet. Vore jægere vil typisk indkvarteres i to-sengs værelser med privat bad og toilet, enkeltværelse vil være muligt - mod tillæg.

Spanien er kendt for sin skønne mad og fantastiske vine. Paella, Tapas, Gazpacho, oste og tørrede skinker er bare nogle af de områder, hvor Spanien må siges at være i førertrøjen. For ikke at nævne deres fantastiske grønsager og frugter. Ønsker man en gastronomisk oplevelse på sin jagtrejse er Spanien det idéelle bud.

Der vil på indkvarteringsstederne være et godt spansk køkken, der serverer skønne måltider og god vin. Den smagfulde spanske morgenmad kan nydes af vore jægere inden dagens jagtaktiviteter går i gang. Helpension er inkluderet i prisen.

For ikke jagende ledsagere er Spanien også meget velegnet. Flere af jagtområderne er beliggende tæt på gamle, spændende byer med fantastiske bygningsværker og en rig kultur. Vejret i Spanien er ligeledes også meget velegnet. Den lange sommerperiode giver anledning til afslapning og solbadning.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser