« Tilbage

Whitehorse

Flyrejsen bookes til Whitehorse i Yukon: Det skal planlægges således, at man ankommer dagen før det er planlagt at flyve til jagtområdet via et charterfly. Vi booker gerne hoteller for vores kunder, så de kan tilbringe den første nat i Whitehorse og man er sikker på, at al bagage og våben ankommer.

På det planlagte morgen-charterfly til jagtlejren, kører man via en taxa om morgenen til selskabets charterområde ved Yukon-floden. Her venter Alpine Aviation Charter som vil flyve dig ud til det nordlige British Columbia, hvor jagtområdet og en ud af tre baselejre befinder sig. Din guide og wrangler vil være der til at byde dig velkommen og hjælpe med alt under hele opholdet og jagten.

Jagtlejrene er med en god infrastruktur i modsætning til alle andre steder i denne fjerntliggende del af Canada. Områdets 3 "base camps" kan tilbyde rummelige opvarmede hytter, gode badefaciliteter, separate hytter til guider og jægere og endda Wi-Fi. Vore jægere kan nyde en god morgenmad hver morgen og en hjemmelavet fyldig aftensmad hver aften efter en hård dags jagt.

Selv områdets fjerntliggende "spike camps" har opvarmede hytter med brændeovne, eller store opvarmede "wall tents" og badefaciliteter.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser