« Tilbage

Covert Outfitting

Covert Outfitting ejes og drives af Kiff Covert, der har været professionel jæger i næsten halvdelen af sit liv. Han har en masse erfaring, som han gerne deler med vore jægere. Kiff Covert bor i Kelowna, British Columbia, hvor nogle af hans jagtområdet også befinder sig.

Diana jagtrejser har samarbejdet med Kiff siden 2014. Vi har stor tillid til Kiff og Covert Outfitting har specialiseret sig i jagt på sortbjørn, puma, los, bobcat og Moose. Covert Outfitting tilbyder mange licenserede jagtområder, som sikrer en absolut topklasse jagtoplevelse. Disse områder er et godt valgt til en storvildtjagt i British Columbia og med mere end 5.000 kvadratkilometer jagtområder, kan du være sikker på at Covert Outfitting har den helt rigtige jagt til dig.

Jagterne er med all inclusiv, og inkluderer erfarne og professionelle guider, licenser, al transport og måltider og indkvartering under jagten. Medbring din riffel eller bue samt din passion for jagt og natur og Covert Outfitting vil gøres deres bedste for at gøre din jagt til en succes!

Alt personale under jagten taler engelsk.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser