« Tilbage

Hayes & Hayes

Vi repræsenterer en af de mest eksklusive udbydere af fuglejagt i Argentina: Hayes & Hayes. Outfitteren opererer med flere niveauer af indkvartering og forplejning. I sandhed et feinschmecker-produkt for virkelige fuglejagtsentusiaster.

H & H Outfitters, som ejes og drives af Alex og Zeke Hayes, har tilbragt de sidste 17 år på at indfri deres kunders forventninger og opbygge et ry som en af de bedste i branchen. Cordoba tilbyder den bedste duejagt i verden. Det milde klima, det omfattende landbrug, og de perfekte ynglebetingelser har bevirket, at området har en stadig stigende bestand af duer.

H & H Outfitters, som ligger i det nordlige Cordoba, giver den fineste duejagt i Argentina. H & H Outfitters har mere end 10.000 ha af den bedste jord i hjertet af det vigtigste yngleområde i Argentina.

Området er tæt bevokset med skov og naturlige vandløb, som gør området til et ideelt levested for ynglende duer. Det er tilmed omringet af store frugtbare dale, der leverer enorme mængder af korn.

Derudover planter Alex og Zeke en del afgrøder udelukkende til duer på deres egen jord, hvorfor duerne har ubegrænsede mængder af mad. Dermed kan Hayes and Hayes tilbyde fremragende skydning hele året.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser