« Tilbage

Hunt & Hike

Tvillingesøstrene Trine & Rikke, har sammen uddannet sig og arbejdet som jagtguider i Canada, og har jaget i flere verdensdele. De er født og opvokset med jagten og naturen, og er oplært på bedste vis af far og morfar, der begge er uddannet skytter og passioneret jægere.

Hunt & Hike giver dig mulighed for, at tage dig med på en rejse, hvor du ikke kun får lov til at have fingeren på aftrækkeren, men også være en stor del af forlægning og bearbejdning af dit nedlagte bytte.

I 2021 blev de begge uddannet jagtguider hos en Canadisk Outfitter, og har haft både amerikanske og canadiske jægere med på jagt efter skovens konge, den
canadiske trofæ moose. I dag tilbyder de to rødhårede søstre nu muligheden for danske jægere at udleve den evige drøm om at komme tæt på, og nedlægge verdens absolut største nulevende hjorteart i den Canadiske vildmark.

Derudover tilbyder de også jagtrejser til Skotland, Sverige og Tyskland, hvor campen er vild, naturen er storslået, og vildtet er mangfoldigt. De ønsker at bringe jægeren tilbage i tiden, hvor jagten var til for at få føde. Campen er hjertet, og derudfra vil du høste vildtet, hvad end du ønsker bukke, højlandshjorte eller vildsvin m.m.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser