« Tilbage

KAWDY Outfitters

Colin & Alisha Niemeyer ejer og driver til dagligt Kawdy Outfitters.

Colin er vokset op i British Columbia og begyndte at hjælpe outfittere som teenager. I en alder af blot 18 år, begyndte han som jagtguide på Stone Sheep jagter. Som ung iværksætter købte Colin sit første jagtområde som 23 årig, imens han stadig var på universitetet. Niemeyer Outfitting blev herved lanceret. Colin fortsatte med at guide Stone Sheep-jagter i det nordlige British Columbia i sommermånederne og tilbragte resten af sæsonen med at drive Niemeyer Outfitting i det centrale British Columbia, hvor han guidede jagter på bjergged, bjørne, elg og puma.

For få år siden besluttede Stan Lancaster, en af Canadas bedst kendte og mest respekterede outfitters, at gå på pension. Da Stans egen familie driver deres egne virksomheder og jagtområder, betød dette at Kawdy Outfitters pludselig blev en meget eftertragtet forretning, grundet de fantastiske jagtområder som virksomheden rådede over. Colin fik muligheden for at købe virksomheden af Stan Lancaster, og det var et tilbud han ikke kunne sige nej til.

Dette betød at Colin og Alisha solgte deres egen virksomhed Niemeyer Outfitting og begyndte overgangsprocessen af Kawdy Outfitters med Stan Lancaster.

Vi er meget glade for at kunne præsenterer Kawdy Outfitters som vores samarbejdspartner i Canada. Takket være den forhenværende ejers mangeårige opbygning af Kawdy Outfitters og Colin og Alisha´s overtagelse, er vi meget stolte af at kunne byde dig velkommen til nogle af de bedste jagtområder og mest komfortable og veludstyrede jagtlejre i Canada !

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser