« Tilbage

Michel Mantheakis Safaris

Michel Mantheakis Safaris blev dannet i 2010 og ejes og drives af Michel og hans hollandsk fødte hustru Nicole. I gennem de sidste 17 år har vi haft et meget fint samarbejde med Michel, i hans tid som medindehaver af Miombo Safaris/Kilombero North Safaris.

Michel er en meget erfaren jæger og stor naturelsker. Michel er af græsk afstamning, 3. generations tanzanianer, og har en akademisk baggrund i vildtforvaltning og har 26 års erfaring som professionel jæger. Han regnes for at være en af Tanzanias bedste prof. jægere og er altid parat til at gå det ekstra skridt der er nødvendigt for at få succes på jagten. Specielt har Michel været uhyre succesrig med jagter på elefant, løve og leopard. Michel er også stærkt engageret i vildtforvaltning, krybskyttekontrol og etisk korrekt og bæredygtig jagt.
Udover Michel Mantheakis er der fast tilknyttet en større stab af yderst velkvalificerede professionelle jægere til Michel Mantheakis Safaris. Hans hustru Nicole Mantheakis tager sig med stor effektivitet af de administrative opgaver i firmaet.

Michel Mantheakis Safaris har to koncessioner i henholdsvis det vestlige Tanzania og i Masailand, men kan også tilbyde andre fremragende koncessioner i hele Tanzania.

 

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser