« Tilbage

Partner i Azerbadjan

Vores partner Azerbadjan med hovedsæde i Rusland er en af de største, mest seriøse og også ældste jagtoperatører i denne del af verden og kan tilbyde alle former for jagt på de forekommende jagtbare vildtarter, fra forårsjagt på tjur og urfugl i Kirov til efterårsjagt på den store Kamchatka moose.

Firmaet, som har hovedsæde i Moskva, blev grundlagt af professionelt uddannede vildtbiologer lige efter Murens fald i 1989, og siden grundlæggelsen har de udviklet og vedligeholdt en meget professionel jagtorganisation.

Når man kommer til ankomstlufthavnen har de en medarbejder stående klar til at modtage vore jægere, og hjælpe dem gennem indrejseformaliteterne, sørge for transfer eller videre ud til reviret. På jagterne er der altid en engelsktalende tolk til stede i hovedlejren. De har dygtige tolke og servicemedarbejdere, har entreret med rigtig gode lokale jagtførere og har i det hele taget et højt service niveau.  De sørger naturligvis også for alt papirarbejde i forbindelse med jagten såsom jagtlicenser, russiske våbentilladelser, veterinær- og CITES dokumenter samt hjemsendelse af trofæer etc.

Deres jagtlejre varierer fra meget komfortable lodges til yderst primitive teltcamps eller små hytter alt efter område og jagtart, men generelt gøres der en stor indsats for at opholdet bliver så behageligt som muligt.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser