« Tilbage

Partner i Nuuk, Grønland

Vores partner i Nuuk er Nuuk Outdoor som ejes af danske Kenneth Thomsen. Nuuk Outdoor er et firma med Tur/Charter sejladser med erhvervskunder og turister og 3 person godkendte fartøjer til rådighed.

Kenneth har boet på Grønland i 13 år, og har bl.a. også været i Sirius patruljen, men de seneste år har han arrangeret jagt-, fiske- og naturoplevelser i Nuuk området. Kenneth er jæger, har fisket igennem 40 år, og har rejst på utal af jagtrejser i Europa og Arktisk. Derudover er Kenneth uddannet Outfitter og tilbyder Ren bukke trofæjagt, og småvildtjagt på Sæl, Polar Ræv, Hare og Fjeldryper. Desuden Hav Fuglejagt i vintermånederne bl.a. på Konge edderfugle.

Jagtområderne er kæmpestore og til rensdyrjagten råder Nuuk Outdoor over 3 forskellige jagtområder. To områder nord for Nuuk på henholdsvis 500 km2 og 900 km. Til disse områder er sejltiden fra Nuuk cirka 2 timer.  Det tredje område som ligger 2 1/2 time syd fra Nuuk er ligeledes på cirka 900 km2.

Der er tale om en kuperet terræn med 300 – 600 højdemeter, og med et middel krav til jægernes fysiske formåen.

Vi udbyder ligeledes fjeldørred fiskeri, Helleflynder og dybhavsfiskeri på store Torsk og Rødfisk.

Efter mange års erfaringer med jagtrejser er vi meget bevidst om standarder og kvalitet i vores jagt og fisketure, hvor gæsterne er i centrum fra ankomst til afrejse.  

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser