« Tilbage

Partner i Sverige

Vores partnere i Lapland består af et par forskellige jagtarrangører, som er gået sammen om at organisere disse jagter. På den måde får vores jægere mulighed for at jage på flere forskellige revirer. Alle er meget professionelle, dygtige jagt- og hundeførere, som virkelig kender deres terræn og vildtet, med gode og veltrænede jagthunde og hjælpere.

Andreas som bestyrer organisationen er oprindeligt fra Tyskland, men flyttede i 2004 til Sverige for at udleve hans drøm. Andreas står for arrangeringen af vore jagter i Lapland og er samtidig jagtchef og guide i området. Derudover er han en fantastisk kok og uddannet mester bager i Tyskland, så han tilbereder og bager nogle dejlige måltider til vore kunder.

Han har over 20 års erfaring med hundearbejde, har jagttegn og har desuden adskillige uddannelser indenfor jagtledning, bjørne tracking, vildtundersøgelser og en international vildmarks førstehjælpskursus. Natur, jagt, fiskeri, madlavning og hundearbjede er Andreas helt store passion.

 

Vor partner sørger også for alt det praktiske i forbindelse med jagten, såsom lokale licenser, indkvartering, måltider, transport mm.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser