« Tilbage

RAM HEAD Outfitters

RAM Head Outfitters er en familieejet virksomhed, købt af Stan Simpson i 1981. Stans kone Deb og døtre Bailey og Meghan er alle meget involveret i virksomheden. Bailey forvalter stadig madlavning i Keele River Camp, og Meghan fik sin helikopterlicens i 2009, og hun flyver hver sommer for os.

Stan kommer fra en Outfitting-familie; hans far, David Simpson, begyndte som "wrangler" og tog klienter ud på jagt og ridning tilbage i 1950. Han købte sit første jagtområde i 1954, og begyndte som Outfitter. David var også formand for Alberta Outfitters Association igennem flere år. Stan bror, Frank, guider i det nordlige British Columbia for Stone Sheep. Broderen Flint guider med Frank i Alberta efter bighorn-får.

RAM Head Outfitters er store tilhængere af Wildlife Conservation, og værner om vildtforvaltning og at jagtområdet ikke over-jages". RAM Head Outfitters er stærke tilhængere af Wild Sheep Foundation, og donerer en Dall Sheep-jagt hvert år. Det har de gjort i alle de 32 år de har været i branchen

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser