« Tilbage

Southern Lodges

Southern Lodges er en familieejet virksomhed, som kan skræddersy din jagttur. Deres vision er at udvikle en enestående jagtoplevelse. Personalet på stedet giver fremragende service i og uden for lodgen. Jægere, guider og trackere sikrer dig den ultimative udendørsoplevelse, mens Southern Lodges kokke, tjenere og husholdere vil tage sig af resten.

Southern Lodges tilbyder jagter beliggende i La Pampa, Buenos Aires og Neuquén-provinsen. De er professionelle og fuldt ud forpligtet til at yde kundetilfredshed. Derfor er 80% af klienterne er tilbagevendende kunder. Southern Lodges sikrer høj succesrate med top udstyr samt erfarne og hårdtarbejdende guider.

Southern Lodges er forpligtet til tanken om, at den bedste reklame er via mund til mund fra tilfredse kunder. Deres filosofi er meget lig en sportsmands som ved at vellykket tur er mere end blot trofæerne; Det er en fornøjelse undervejs og i godt selskab med venner og familie. Jagten og udfordringen med skiftende betingelser er blot nogle af de faktorer, der trækker Southern Lodges til sporten.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser