« Tilbage

Uganda Wildlife Safaris

Uganda Wildlife Safaris slogan er Vildtbevaring gennem bæredygtig udnyttelse.

Der bliver lagt stor vægt på det etiske i deres jagter samt i alle andre projekter, de er involveret i. De administrerer og driver eksklusive naturområder uden for nationalparker i samarbejde med distrikternes lokale regeringer samt Uganda Wildlife Authority og private grundejere til at skabe beskæftigelse og for at stoppe ukontrolleret og vilkårlig ødelæggelse af vilde dyr og deres naturlige miljø. Deres succes kan direkte henføres til de partnerskaber som de har dannet med lokalsamfundene i deres områder. Demener, at ved at dele ikke kun deres overskud, men også deres ressourcer og viden med lokalsamfundene, ændrer de opfattelser om dyrelivet og sikrer dermed at fremtidige generationer ikke kun vil nyde deres naturlige skatte, men også vil have et middel til at generere en bæredygtig indkomst fra dem.

Bortset fra jagt udvikler de turistaktiviteter såsom fotosafaris samt safaris for fugleentusiaster. De dedikerer også en enorm mængde af ressourcer til at forynge gamle og hedengangne vildtreservater, ved udvikling af infrastruktur, genindførelse af vildt og aktiv forvaltning på stedet.

De opererer i distrikterne Luwero, Nakaseke, Nakasongola, Kiboga, Kyankwansi, Masindi & Kiryandongo, det tidligere Aswa-Lolim Game Reserve (Nwoya Distrct), Okidi Hills (Amuru District) og i Ajai Wildlife Reserve (Arua District).

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser