« Tilbage

Kombinationsjagt

Kombinationsjagt i Polen

Stilfærdigt, uforpligtende, hyggeligt og billigt. En rigtig jæger trives bedst i selskab med gode kammerater!... Kombijagt er en populær kombination af trykjagt og individuel jagt i efterårs- og vintermånederne. Der arrangeres typisk trykjagt for gruppen på 5-7 jægere om formiddagen, hvorefter eftermiddagen bruges på individuel jagt. Jagterne er ofte ganske udbytterige og altid superhyggelige i et kammeratligt selskab.

Vi råder over en bred vifte af de absolut bedste statskovsrevirer i det vestlige Polen, hvor en række af disse kan tilbyde kombinationsjagter af god kvalitet. Statskovsrevirerne har et veluddannet, erfarent og ansvarsbevidst jagtpersonale, som alle har et arbejde tilknyttet til reviret.

Jagten starter med en parole ved solopgang, hvor den pågældende jagtchef informerer om jagtens forløb samt gør opmærksom på sikkerheden under jagten. Normalt afholdes kombijagterne som et 4 dages arrangement med 3 dages jagt, og der behøves typisk 5-7 jægere for at dække såterne under trykjagten ordentlig af. Der afholdes trykjagt frem til middagstid, hvorefter hver jæger får tildelt sin egen jagtguide, og man fortsætter jagten som pürschjagt efter hundyr og vildsvin.

Jagtformen er et stilfærdigt alternativ til de større drivjagter. Udbyttet pr. jæger er i reglen lidt højere end på drivjagterne og det kammeratlige samvær bliver – i kraft af gruppernes beskedne størrelse – mere intenst. Som regel er der mulighed for køb af kød til attraktive priser.

Mange grupper booker jagterne samlet år efter år sammen med deres vanlige jagtkammerater. Der kan jages til fastpris eller efter prisliste helt efter temperament. Men pas på – der melder sig hurtigt et tilbagevendende behov for gentagelser.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser