« Tilbage

Muflonjagt

Muflonjagt i Polen

En stærk muflonvædder hører til på enhver europæisk riffeljægers væg! Polen er en kendt destination for jagten på det eneste vildfår i Europa, og i Polen jages der ALTID på fri vildtbane. På vore revirer findes der mufloner i alle trofæklasser.

Muflonen stammer oprindeligt fra Middelhavsregionen, hvor der fortsat findes en oprindelig bestand på øen Korsika. Herfra er arten indført over store dele af det centrale Europa, hvor den trives i de store skove.

Vi råder over nogle af de absolut bedste statskovsrevirer i det sydvestlige Polen, som kan tilbyde mouflonjagt i topkvalitet. Statskovsrevirerne har nogle veluddannede, erfarne og ansvarsbevidste jagtførere, som hver især råder over deres eget område på revirerne. Jagten foregår oftest som pürschjagt eller som anstandsjagt fra skydetårne, der er placeret optimalt i forhold til muflonernes færden på reviret.

Jagttiden på mouflonvædderen strækker sig fra oktober til og med februar, og hvis man vil være sikker på at nedlægge en vædder i den flotte mørke vinterpels, bør man lægge sin jagt fra slut november og fremefter.  Der jages to gange om dagen, morgen og aften, men det forekommer også, at der jages stort set uden pause. Oftest vil det være muligt at kombinere jagten med jagt på kronvildt, råvildt, vildsvin samt muflonfår og –lam.

I Polen findes muflonen udelukkende på fri vildtbane, da jagthegn ikke er tilladte i henhold til polsk jagtlovgivning. Vi kan tilbyde særdeles spændende jagter på de årvågne vildfår, og vore revirer råder over et bredt udsnit af forskellige trofækvaliteter.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser