« Tilbage

Chojna

Vort statsrevir Chojna omfatter et areal på i alt 11.000 ha, hvoraf de 8.265 ha er skov, mens de resterende 2.735 ha er landbrugsarealer, eng og søer. Skoven består først og fremmest af nåleskov (76%), men også af 5% bøg, 9% eg og resten blandede løvtræer. Området er hovedsageligt fladt, men med en del lettere kuperede områder. Chojna råder over 40 hochstande og hochsitze samt 10 foderpladser. Der kan jage op til 4-5 jægere ad gangen på individuel jagt, mens det optimale antal på drivjagterne er 12-15 jægere.

På reviret er der rigtig gode bestande af kronvildt, dåvildt og vildsvin samt en mindre bestand af råvildt. Der nedlægges hvert år omkring 25 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 280 gram netto, men der nedlægges også bukke på over 300 gram. Den årlige kronhjortekvote er på ca. 22 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på omkring 6 kg, men der nedlægges naturligvis også mindre hjorte. Desuden er der mulighed for stærke hjorte på op mod 8 kg gevirvægt. Dåvildtbestanden er gået kraftigt frem de seneste år, således at der nu frigives over 30 dåhjorte pr. jagtsæson, med særdeles gode muligheder for dåhjorte på mellem 3,0 og 3,5 kg.  Der er ligeledes en stærk stamme af vildsvin på Chojna, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem samt på de 6 drivjagter i efteråret og vinteren.

Chojna ligger 25 km fra grænseovergangen v. Schwedt syd for Szczecin, 70 km fra Szczecin, som er den nærmeste større by, 100 km fra lufthavnen v. Szczecin/Goleniow og 130 km fra lufthavnen i Berlin.  Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 6 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 3 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser