« Tilbage

Coutada 10

Coutada 10 er beliggende i den østlige del af landet tæt på det Indiske Ocean og det enorme Zambesi floddelta

Coutada 10 strækker sig faktisk helt ud til havet og ligger i den sydlige del af Zambesi floddeltaet, hvor det i nord grænser op til Marromeu reservatet. I sydøst grænser det til det Indiske Ocean, hvilket gør området ganske unikt med omkring 50 km uspoleret strand.

I deltaets vidtstrakte sumpområder lever en bestand på mere end 13.000 bøfler side om side med store flokke af sable, nyala og waterbuck samt et mylder af mindre arter og selvfølgelig de hjemmevante flodheste og krokodiller. Reviret er omkring 300.000 hektar stort og jagten er i sagens natur både udfordrende og oplevelsesrig. Her møder man det vilde Afrika under fire øjne – og det bliver et møde man aldrig glemmer!

Det primære transportmiddel på reviret er Argo amfibiekøretøjer – de er de eneste maskiner, som kan tage sig frem gennem deltaets mudrede sivskove, og bringe jægerne helt derud, hvor de store flokke af bøfler holder til. I koncessionens skovpartier finder man usædvanligt store mængder af de eftertragtede små-antiloper blue og red duiker samt suni og oribi – altså hele fire af de ti små på et og samme sted.

Terrænet i Coutada 10 er fladt men alligevel meget varieret. På grund af de store nedbørsmængder er der masser af palmer og langs de mange floder og vandløb finder man tæt skov med mange forskellige træsorter.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser