« Tilbage

Ellon

Reviret er et af de mest medaljeproduktive områder i Skotland! I jagtområdet nedlægges der årligt 120 bukke. Jagtområdet råder over 3-4 skytter og består af ca. 6.000 hektar. Jagten er en kombination af anstandsjagt og pürsch.

I området regner de med at ca. 30 % af de bukke, der nedlægges er medaljebukke – og hvert år er der iblandt dem guldmedaljer. Her er virkelig tale om et revir med meget stærke bukke, og trofæafgifterne står til særdeles attraktive priser! Området er også ideelt for småvildtjagter, due/kaninjagter samt gåsejagter.

Jagtlederen har stor erfaring både med bukkejagt og med småvildtjagt, han har guidet adskillige jægere til stærke trofæer og haft rigtig mange hold af småvildt/gåsejagt jægere på hans revir i gennem mange mange år. Jagtlederen taler naturligvis engelsk. På bukkejagten vil der typisk være 2 pürsch pr. dag, i alt 6 pürsch.

Aberdeen lufthavn ligger meget tæt på de fleste af jagtområderne. Der afgår dagligt direkte fly fra København til Aberdeen, og det vil være muligt at blive afhentet i lufthavnen, hvis det ønskes – mod tillæg.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser